Opleidingen

Al jaren verzorg ik met veel plezier bijscholingen, cursussen en lezingen over verschillende onderwerpen, waarbij ik me heb laten inspireren door meerdere natuurgeneeskundige, holistische en psychologische stromingen. Ik ben ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en mijn bijscholingen zijn geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KTNO). Bij Terreel, Academie voor Holistische Geneeswijzen, ben ik werkzaam als docente psychologie, psychopathologie en gespreksvoering. 

Op de pagina opleidingsagenda vind je een overzicht van de bijscholingen, cursussen of lezingen die ik kan verzorgen. Ze kunnen (op maat) voor kleine groepen worden verzorgd in Nuenen of op een andere locatie in Nederland en meestal ook online worden gevolgd. Indien je belangstelling hebt om een bijscholing of cursus te volgen, kun je je hier inschrijven. Als je een cursus of lezing op een andere datum of meer op maat zou willen volgen, kun je dat ook kenbaar maken via het contactformulier. Ik neem dan z.s.m. contact met je op en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Review: “Fijne lesdagen die me enthousiast hebben gemaakt om meer te gaan verdiepen in de antroposofie vanwege de raakvlakken met de invalshoeken van waaruit ik nu mijn vak uitoefen.”