De invloed van biografische levensfasen op onze ontwikkeling

Deze bijscholing/cursus gaat over de invloed van de biografische levensfasen op het (emotionele) leven en eventuele ziekten en klachten die in bepaalde levensfasen aan de orde kunnen zijn. Elke fase duurt 7 jaren en kent zijn eigen kenmerken en vaak ook zijn eigen (levens)problematiek. Er wordt ingegaan op de ontwikkelingen binnen onze biografie, de mogelijke crisissen, de relatie met karma en de invloed van spiegeling van de verschillende 7-jaarsfasen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

•de biografische ontwikkelingsfasen van de mens

•mogelijke levensproblematiek per fase

•biografiewerk

•karma en biografie

•de invloed van het geboortemoment

•mogelijke crisismomenten, zoals de midlifecrisis

•spiegeling van de 7-jaarsfasen

•werken met spiegelingen in de biografie.

Accreditatie:
Deze bijscholing is geaccrediteerd door KTNO (2 ECTS, K11127), de VNRT (10B punten), LVNT, VIV en VBAG.

Duur:
1 lesdag van 9.30 tot 16.30 uur of 2 avonden 18.45 tot 22.15 uur.

Kosten:
Voor therapeuten: € 135,- (incl. certificaat).
Voor belangstellenden: € 75,- per dag of € 40,- per avond.

Locatie/online volgen:
Nuenen (Praktijk De Aanraking), Veldhoven of een andere locatie (afhankelijk van het aantal en de woonplaats van deelnemers).
Deze bijscholing/cursus is ook online te volgen (via Zoom)!

Inschrijven:
Inschrijven – De Aanraking (praktijkdeaanraking.nl)

Review: “Zeer interessante bijscholing waar ik ook voor mijzelf in dit leven veel aan heb gehad. En ook veel inzichten gekregen welke ik kan doorgeven aan cliënten, maar ook nog aan mijn vier dochters en mijn kleindochter om ze te helpen op het levenspad in het nu hier op aarde. Ik heb echt handvatten gekregen om mee aan de slag te kunnen in mijn eigen praktijk.”

Review: “Ik heb de bijscholing gevolgd uit interesse. De thema’s komen duidelijk aan bod en de uitleg is grondig. Het wordt op een fijne, heldere manier verteld en uitgelegd, aangevuld met thema’s uit de praktijk.”

Review: “Fijne lesdag die me enthousiast heeft gemaakt om meer te gaan verdiepen in de antroposofie vanwege de raakvlakken met de invalshoeken van waaruit ik nu mijn vak uitoefen..”