De Aanraking

De Aanraking is een praktijk voor Psychotherapie en Relatietherapie gevestigd in Nuenen.

Je kunt in de praktijk terecht voor individuele gesprekken als je problemen ervaart in je privé- of werksituatie. Maar ook als je lichamelijke klachten hebt of deze wilt voorkomen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor begeleiding bij relatieproblemen. De begeleiding en/of behandeling is gericht op herstel van het natuurlijk evenwicht, zowel lichamelijk als psychisch. Moeilijke situaties of ziekten bieden namelijk ook mogelijkheden om lichamelijk of geestelijk in balans te komen, te komen tot persoonlijke groei en geluk te vinden. Verder worden vanuit Praktijk De Aanraking verschillende bijscholingen verzorgd voor therapeuten, zie hiervoor de opleidingsagenda.

Review:“Ik beveel Mariëtte aan, ze heeft mij uitstekend geholpen bij bepaalde vraagstukken in mijn leven. Ze is als een spiegel en beschikt over een ruime mate van kennis. Ze helpt je situaties in een ander kader te plaatsen en aan te pakken of los te laten. Ze stimuleert de bewustwording en beschikt over een ruime mate van betrokkenheid.” 

Review: “Mariëtte laat je kritisch naar jezelf kijken, voorkomt hierbij niet de confrontatie met jezelf. Koppelt ervaringen en kennis aan je situatie om inzicht te bieden en jezelf te laten onderzoeken welke richting je in kunt gaan. Wanneer je voor haar benadering open staat, de tijd en ruimte geeft, zul je gaan ervaren dat ze veel kan bieden met haar persoonlijkheid, kennis en ervaring.”

Review:Leer je ons weer met elkaar praten, was de vraag die we aan Mariëtte voorlegden. Ze keek, luisterde en leerde ons naar elkaar kijken en luisteren. Feilloos voelde ze aan waar de obstakels zitten en gaf ze concrete tips om die uit de weg te ruimen. Authentiek, liefdevol en warm, zo hebben wij onze gesprekken met Mariëtte ervaren. We zijn Mariëtte er erg dankbaar voor dat we steeds beter met elkaar praten en samenleven.